Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

śledź w occie jabłkowym

3.0
(17)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ocet jabłkowy 1 szklanka
miód 2 łyżki
olej roślinny 1/3 szklanki
cebula 1 szt
matijasy 8 szt

Przepis i sposób przygotowania na: śledź w occie jabłkowym

Śledzie wymoczyć. Cebulę pokroić w plasterki . Miód wymieszać z octem i olejem. Wymoczone śledzie obłożyć cebulą i zalać zalewą , zostawić na minimum 3 godziny , nam smakują gdy są przez całą noc.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Elżbieta17 12.04.2013 20:35
ciekawy pomysł:)
cooleczka 04.01.2013 21:56
ciekawy przepis
jeta72 30.12.2012 00:07
smaczny :-)
Habibi 05.08.2012 20:03
robię podobne
angelika14 15.07.2012 11:40
fajny przepis
angelika14 15.07.2012 11:40
fajny przepis
owca441 29.06.2012 22:11
doskonały
berys18 19.06.2012 16:47
lubię takie śledziki
olkaaa 29.05.2012 08:04
lubię
gosia47-47 01.05.2012 17:45
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak