Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledź pod pierzynką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieprz - -
sól 3 szczypta
pietruszka 2 2
majonez 1 słoiczek
cebula 2 2
śmietana kwaśna 1 szkl.
marchew 2 2
ser żółty 2 2
śledzie - (małosolne)

Przepis i sposób przygotowania na: Śledź pod pierzynką

Obmyć śledzie. Śledzie pokroić w paski wymieszać z cebulą. Pokroić na śledź cebulę , posmarować dużą ilością majonezu i potarkować ser na dużych oczkach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak