Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śląski hot dog

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa śląska 4 szt
bagietka 4 szt (krótkie)
kapusta kiszona 100 g
ketchup łagodny 100 g

Przepis i sposób przygotowania na: Śląski hot dog

Kiełbasę nacinamy na krzyż i grillujemy z dwóch stron.
Kapustę siekamy, odciskamy z nadmiaru soku i mieszamy z ketchupem.
Bagietki wydrążamy, wlewamy sos, wkładamy usmażone kiełbasy.
Całość przekładamy na grilla, by podpiec pieczywo na chrupko.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mikix4 27.12.2015 14:49
Szybkie i pyszne
Justi2401 27.12.2015 13:34
Prosto i pysznie ;)
Aleksandra/Olcia 27.12.2015 13:16
szybkie i pyszne . ja lubię z grilla
anka1988 27.12.2015 12:53
prosto i smacznie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak