Przepis i sposób przygotowania na: Skrzydełka w kolorowym risotto
Kroki postępowania
Skrzydełka i włoszczyznę umyć, posolić i gotować przez 30 minut. Następnie wyjąć z wywaru skrzydełka a wywar przecedzić.
skrzydełka kurczaka | 80 dag |
włoszczyzna | 1 pęczek |
cukinia | 1 szt. |
ryż do risotto | 30 dag |
cebula biała | 2 szt. |
czosnek | 2 ząbki |
papryka czerwona | 1 szt. |
olej | 2 łyżki |
sos sojowy | 1 łyżka |
sól, pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: