Przepis i sposób przygotowania na: Skrzydełka octowe w panierce panko
Następnie wykładamy je na półmisek z warzywami. Dekorujemy świeżymi ziołami.
skrzydełka kurczaka | 1 kg |
natka pietruszki | 1 pęczek |
czosnek | 3 ząbki |
marchew | 5 sztuk |
pomidory suszone w zalewie | 15 sztuk |
panierka panko | 3 szklanki |
jajko | 2 sztuki |
mąka pszenna | 1 szklanka |
ocet | 3 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżka |
miód płynny | 1 łyżka |
cukier | 1 łyżeczka |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | 1 łyżeczka |
sól | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: