Skórka pomaranczowa kandyzowana

Skórka pomaranczowa kandyzowana

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek

×

kg

g

kostka

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Skórka z 10 pomarańczy

  • cukier

    0,5 kg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Skórke z pomarańczy obrac i drobno pokroić. Zasypac cukrem i dusic na małym ogniu ok.1,5 godziny. W razie potrzeby lekko podlewać woda.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat