Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

serowe ślimaczki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 szt
rodzynki
cukier
jajko 1 szt
ser biały 150 (twarogowy)

Przepis i sposób przygotowania na: serowe ślimaczki

Na ciasto francuskie nakładamy biały ser, posypujemy cukrem i rodzynkami. Posmarowane ciasto zwijamy w rulon i kroimy w plasterki. Układamy na blaszce i smarujemy rozbełtanym jajkiem. Pieczemy 18 min w 220 stopniach

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Róża1 23.06.2013 12:32
ja też może wolałabym na ostro:-)
andrzej10 02.11.2012 18:51
warto spróbować
Ewa6274879 28.10.2012 22:23
szybka słodka przekąska do herbatki :)
gosia56 28.10.2012 20:35
napewno pycha.
eliza135 26.10.2012 19:00
palce lizać
babajaga1969 25.10.2012 19:26
dobry pomysł
Habibi 07.10.2012 14:56
Zupełnie, jak moje ;)
V_kuchareczka 07.10.2012 12:40
wyglądają bardzo smakowicie
Adamorek 07.10.2012 12:36
wolę na ostro
magdziorka6 07.10.2012 12:19
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak