serowe ślimaczki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ciasto francuskie

    1 szt
  • rodzynki

  • cukier

  • jajko

    1 szt
  • ser biały

    150 (twarogowy)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Na ciasto francuskie nakładamy biały ser, posypujemy cukrem i rodzynkami. Posmarowane ciasto zwijamy w rulon i kroimy w plasterki. Układamy na blaszce i smarujemy rozbełtanym jajkiem. Pieczemy 18 min w 220 stopniach

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Róża1 23.06.2013 12:32
ja też może wolałabym na ostro:-)
andrzej10 02.11.2012 18:51
warto spróbować
Ewa6274879 28.10.2012 22:23
szybka słodka przekąska do herbatki :)
gosia56 28.10.2012 20:35
napewno pycha.
eliza135 26.10.2012 19:00
palce lizać
babajaga1969 25.10.2012 19:26
dobry pomysł
Habibi 07.10.2012 14:56
Zupełnie, jak moje ;)
V_kuchareczka 07.10.2012 12:40
wyglądają bardzo smakowicie
Adamorek 07.10.2012 12:36
wolę na ostro
magdziorka6 07.10.2012 12:19
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat