Przepis i sposób przygotowania na: Sernik z żurawiną
Kroki postępowania
Do białek wsypać cukier,
mąka | 1,5 szkl |
masło lub margaryna | 22 dag |
żółtko jajek | 2 szt |
cukier | 1,5 łyżeczka |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczka |
żółtko jajek | 5 szt |
białko | 3 szt |
cukier | 3/4 szkl |
cukier waniliowy | 1 op |
masło lub margaryna | 5 dag |
mąka | 2 łyżki |
budyń waniliowy | 1 op |
cukier | 3 łyżki |
żurawina | 10 dag |
białko | 4 szt |
cukier | 4 łyżki |
ser biały | 1/2 (twarogowy, mielony) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: