Przepis i sposób przygotowania na: Sernik z wiaderka z brzoskwiniami na biszkoptach pieczony
przygotowanie:
Dodać twaróg waniliowy z wiaderka, wsypać budyń, kaszkę manną.
jajka duże | 6 sztuk |
masło miękkie | 100 gramów |
cukier | 0.7 szklanki |
twaróg sernikowy | 1 kilogram |
kasza manna | 0.5 szklanki |
budyń waniliowy | 1 opakowanie |
brzoskwinie w syropie | 1 puszka |
Biszkopty | 200 gramów |
czekolada mleczna | 100 gramów |
śmietana 18% | 100 gramów |
kakao | 1 łyżka |
kolorowe posypki | 100 gramów |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: