Składniki:
rzodkiewka | 2 pęczki |
szczypiorek | 1 pęczek |
pietruszka zielona | 0,5 pęczka |
twaróg | 50 dag |
ząbki czosnku | 2 szt |
sok z cytryny | 1 łyżka |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 8 łyżeczek |
śmietana kremówka | 100 ml |
sól do smaku | |
pieprz |
rzodkiewka | 2 pęczki |
szczypiorek | 1 pęczek |
pietruszka zielona | 0,5 pęczka |
twaróg | 50 dag |
ząbki czosnku | 2 szt |
sok z cytryny | 1 łyżka |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 8 łyżeczek |
śmietana kremówka | 100 ml |
sól do smaku | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: