Przepis i sposób przygotowania na: Sernik z rosą
Kroki postępowania
Dadajemy budyń, olej oraz mleko. Mieszamy.
Podpiekamy spód 15 min w temp. 180 stopni.
ser | 1 kg |
budyń śmietankowy | 2 szt. |
cukier waniliowy | 1 szt. |
jajko | 2 szt. |
żółtko jajek | 4 szt. |
olej | 1/2 szkl. |
mleko 3,2% | 2 szkl. |
mąka | 2,5 szkl. |
żółtko jajek | 4 szt. |
margaryna | 1/2 kostki |
cukier | 5 łyżek |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: