Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SERNIK Z BRZOSKWINIAMI NA CZEKOLADOWYM SPODZIE

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

twaróg 2 kostki
ciasteczka typu Oreo 200 g
brzoskwinie w puszce
galaretka brzoskwiniowa
galaretka wiśniowa
masło 1\2 kostki

Przepis i sposób przygotowania na: SERNIK Z BRZOSKWINIAMI NA CZEKOLADOWYM SPODZIE

Kroki postępowania

1
Ciastka pokruszyć, masło zetrzeć na tarce.
Krok 1 - SERNIK Z BRZOSKWINIAMI NA CZEKOLADOWYM SPODZIE  foto
2
Połączyć masło z ciastkiami, wyłożyć na blaszke. Odstawić do lodówki na 30 minut.
Krok 2 - SERNIK Z BRZOSKWINIAMI NA CZEKOLADOWYM SPODZIE  foto
3
galaretke wiśniową rozpuścić w szklance wrzątku gdy przestygnie dodać do sera i zmiksować. Wylać do blaszki odstawić do lodówki na 30 minut.
Krok 3 - SERNIK Z BRZOSKWINIAMI NA CZEKOLADOWYM SPODZIE  foto
4
Brzoskwinie pokroić w kostkę, galaretke rozpuścić w szklance wrzątku, gdy przestygnie zalać brziskwinie. Odstawić do lodówki aż galaretka się zetnie.
Krok 4 - SERNIK Z BRZOSKWINIAMI NA CZEKOLADOWYM SPODZIE  foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ilka01 05.06.2016 13:17
pyszności :)
Edita 05.06.2016 12:15
pysznie wyglada
RenataZ-et 05.06.2016 10:05
świetny sernik!
MAR3STA 04.06.2016 22:39
pysznydeser
Katarzyna59 04.06.2016 21:33
wygląda fantastycznie
mirosława4 04.06.2016 21:32
zjadłabym kawałek
dodi 04.06.2016 21:23
moje smaki, mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak