Przepis i sposób przygotowania na: Sernik z brzoskwiniami
Kroki postępowania



Ciasto pieczemy w temperaturze 180 C około 1 godziny

mąka krupczatka |
2 szklanki
|
margaryna kostka |
3/4 kostki
|
cukier puder |
3/4 szklanki
|
proszek do pieczenia |
1 łyżeczka
|
jajko |
2 sztuki
|
brzoskwinie w puszce |
1 sztuka
|
serek homogenizowany |
4 sztuki
|
żółtko jajek |
3 sztuki
|
cukier puder |
1/2 szklanki
|
budyń waniliowy |
1 sztuka
|
białko |
2 sztuki
|
wiórki kokosowe |
20 dkg
|
cukier puder |
1/4 szklanki
|
masło |
1/2 kostki
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: