Przepis i sposób przygotowania na: Sernik z brzoskwiniami
Kroki postępowania
Ciasto pieczemy w temperaturze 180 C około 1 godziny
mąka krupczatka | 2 szklanki |
margaryna kostka | 3/4 kostki |
cukier puder | 3/4 szklanki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
jajko | 2 sztuki |
brzoskwinie w puszce | 1 sztuka |
serek homogenizowany | 4 sztuki |
żółtko jajek | 3 sztuki |
cukier puder | 1/2 szklanki |
budyń waniliowy | 1 sztuka |
białko | 2 sztuki |
wiórki kokosowe | 20 dkg |
cukier puder | 1/4 szklanki |
masło | 1/2 kostki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: