Przepis i sposób przygotowania na: Sernik waniliowy z polewą chałwową
Kroki postępowania
Smacznego
mąka pszenna | 200 g |
masło | 120 g |
żółtko jajek | 2 |
śmietana gęsta | 1 Łyżka |
cukier puder | 70 g |
ser biały | 1 kg |
cukier | 1 szkl |
cukier waniliowy | 1 Opakowanie |
budyń waniliowy | 2 szt |
olej | 1/2 szkl |
jajko | 6 szkl |
chałwa | 120 g |
mleko | 1 łyżka |
cukier | 1 Łyżka |
masło | 1 kopiasta Łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: