Przepis i sposób przygotowania na: Sernik naspodzie kakaowym
Kroki postępowania
Ciasto wykładamy równomiernie na blachę ,wyłożoną wcześniej papierem do pieczenia.
Posypujemy skórką pomarańczową.
mąka pszenna | 2 szklanki |
kakao | 1/2 szklanki |
margaryna | 250 gram |
cukier | 1 szklanka |
jajko | 2 sztuki |
proszek do pieczenia | 2 łyzeczki |
twaróg | 1 kg |
jajko | 8 sztuk |
cukier | 1 szklanka |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
masło | 200 gram |
czekolada gorzka | 100 gram |
skórka pomarańczowa | 2 łyzeczki |
morele suszone | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: