Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sernik na zimno

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ser biały 800 dag
Biszkopty 1 op
truskawki 1 szklanka
galaretka owocowa 1 szt
cukier 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Sernik na zimno

Truskawki umyć, obrać szypułki. Formę wyłożyć folią aluminiową, i na sam spód wyłożyć biszkopty, w brzegi biszkoptów włożyć truskawki. Ser utrzeć z cukrem , dodać przestudzoną galaretkę rozpuszczoną w połowie ilości wody. Masę wylać na biszkopty i truskawki. Wstawić do lodówki .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata23 23.03.2013 09:50
pięknie wygląda
ttrytka 25.02.2013 17:54
pyszne
SylwiaMagdaSabin 02.12.2011 13:58
no extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak