Sernik na zimno

Sernik na zimno

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • galaretki o różnych smakach

    4 op.
  • herbatniki

    1,5 op.
  • serek homogenizowany

    3 (waniliowy)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Herbatniki ułożyć na spód tortownicy. Galaretkę rozpuścić w 1,5 szklanki gorącej wody. Po wystygnięciu dodać serek waniliowy. Nalać do tortownicy, zaczekać, aż stężeje. Następne dwie warstwy robić tak samo na wierzch zalać samą galaretką.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat