Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sernik na zimno

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

galaretki o różnych smakach 4 op.
herbatniki 1,5 op.
serek homogenizowany 3 (waniliowy)

Przepis i sposób przygotowania na: Sernik na zimno

Herbatniki ułożyć na spód tortownicy. Galaretkę rozpuścić w 1,5 szklanki gorącej wody. Po wystygnięciu dodać serek waniliowy. Nalać do tortownicy, zaczekać, aż stężeje. Następne dwie warstwy robić tak samo na wierzch zalać samą galaretką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak