Sernik na zimno

Sernik na zimno

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Biszkopt

    1 sztuka
  • gotowy sernik na zimno

    1 sztuka
  • czekolada

    0.5 tabliczki
  • brzoskwinie w puszce

    1 puszka
  • galaretka brzoskwiniowa

    1 sztuka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Upiecz biszkopt z 4 jajek. Włóż do tortownicy.Czekoladę pokrój na małe części. Przygotuj masę wg przepisu na opakowaniu i dodaj kawałki czekolady-wymieszaj. Przełóż na biszkopt. Włóż do lodówki aż masa zastygnie. Przygotuj galaretkę. Brzoskwinie pokrój w paski i ułóż na masie. Zalej tężejącą galaretką. Smacznego:)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (15)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Bernadeta 10.04.2013 08:16
bardzo lubimy
sara1 26.02.2013 08:25
pychotka
Izka192 19.12.2012 18:28
uwielbiam serniki,pycha.
MAR3STA 11.11.2012 19:31
super
wojr63 01.06.2012 21:04
boski
Rafał10 01.06.2012 18:04
Takie serniczki są wyśmienite !
Dorian 26.05.2012 11:27
pycha
Monika78 06.05.2012 22:19
prezentuje sie swietnie
Kikiriki 22.04.2012 17:57
super
smile 19.04.2012 20:34
wygląda apetycznie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat