Przepis i sposób przygotowania na: sernik na spodzie orzechowym
Kroki postępowania
Wymieszane składniki wyłożyć na dno tortownicy.Podpiec przez 6 minut w temp.175 st.
Masę serową wylać na masę orzechową.
Piec 1 h w 175 stopniach. Smacznego!
masło | 140 gram |
golden syrup | 2/3 szklanki |
cukier brązowy | 1 łyżka |
jaja | 6 sztuki |
brązowy cukier | 1 szklanka |
mąka | 2 łyżki |
kremówka | 2/3 szklanki |
ekstrakt z wanilii | 1 łyżeczka |
orzechy włoskie | 1,5 mielone |
herbatniki | 2 pełnoziarniste |
ser biały | 750 (twarogowy) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: