Przepis i sposób przygotowania na: Sernik mokka z ptasim mleczkiem
Kroki postępowania
Wyjąć ostrożnie blachę, ułożyć ptasie mleczko w dowolnych odstępach i całość zalać resztą masy serowej.
Piec 40-45 min.
serek mascarpone | 500 g |
ser twarogowy | 500 g |
jajko | 4-5 szt. |
cukier | 220 g |
mleko ciepłe | 500 ml |
kawa rozpuszczalna | 2 łyżki |
budyń waniliowy | 2 op. |
kakao | 2-3 łyżki |
kasza manna | 5 łyżek |
ptasie mleczko | cappuccino średnie op. |
herbatniki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: