Przepis i sposób przygotowania na: Sernik marmurkowy w tortownicy
Kroki postępowania
Zagniatamy składniki na ciasto ,wychodzi dość luźne więc możemy zrobić do widelcem.
Po tym czasie zostawiamy blaszkę przy uchylonych drzwiczkach.
ciasto kruche | |
mąka pszenna | 0,75 szklanki |
margaryna | 100 g |
jajko | 1 sztuka |
Nadzienie: | |
ser tzrykrotnie mielony | 1 kg |
czekolada gorzka | 100 g |
cukier kryształ | 0,75 szklanki |
jajko | 3 sztuki |
smietana osiemnaście procent | 1 szklanka |
budyń czekoladowy | 1 op. |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
cukier kryształ | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: