Przepis i sposób przygotowania na: Podstawowy przepis na sernik królewski
Kroki postępowania
Ciasto podzielić na 2 części, formujemy wałki i wkładamy do zamrażalki na 2 godziny
Po upieczeniu i ostudzeniu można polać lukrem.
Smacznego!
Ciasto: | |
mąka | 3 szklanki |
cukier | 1 szklanka |
żółtko jajek | 4 szt |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
margaryna | 300 gram |
kakao | 3 łyżki |
masa | |
żółtko jajek | 4 szt |
cukier | 2 szklanki |
budyń waniliowy | 1 opak. |
margaryna | 200 gram |
białko | 8 szt |
olejek migdałowy | 5 kropli |
twaróg | 1 (mielony) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: