Przepis i sposób przygotowania na: Sernik czekoladowy
Kroki postępowania
Wyłączyć piekarnik, uchylić drzwiczki, zostawić do całkowitego wystudzenia.
SMACZNEGO!!!!!
masło | 9 dkg |
ciasteczka czekoladowe | |
ser biały | 90 dkg |
cukier puder | 10 dkg |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
jajko | 3 sztuki |
śmietana kwaśna | 250 mililitrów |
czekolada gorzka | 10 dkg |
mleko | 4 łyżki |
śmietana 36% | 200 mililitrów |
cukier kryształ | 2 łyżki |
polewa czekoladowa | 1/2 opakowania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: