Składniki:
biszkopty okrągłe | |
galaretka cytrynowa | 1 op |
galaretka truskawkowa | 1 op |
serek homogenizowany | w wiaderku 1 kg |
śmietana 30% | 330 ml |
mandarynki | 2 szt |
cukier puder | 4 łyżki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 6 łyżeczek |
biszkopty okrągłe | |
galaretka cytrynowa | 1 op |
galaretka truskawkowa | 1 op |
serek homogenizowany | w wiaderku 1 kg |
śmietana 30% | 330 ml |
mandarynki | 2 szt |
cukier puder | 4 łyżki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 6 łyżeczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: