Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Serkowe serce

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Żelatyna wieprzowa Prymat 1 łyżeczka
śmietany 30% 0,5 szklanki
cukru pudru 3 łyżki
perełki cukrowe 5 sztuk
serek homogenizowany 1 (duży)

Przepis i sposób przygotowania na: Serkowe serce

Żelatynę rozpuścić w 3 łyżkach wrzącej wody i wystudzić.Wymieszać z serkiem i przelać do foremki.Włożyć do lodówki do zastygnięcia.Śmietanę zmiksować z cukrem pudrem.Masę serkową przełożyć z foremki na talerzyk.Przyozdobić śmietaną i udekorować perełkami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kas2 21.07.2012 15:24
przeurocze!
aga130982 11.07.2012 11:03
superowe
aga130982 11.07.2012 11:03
superowe
malcik111 17.01.2012 10:03
ciekawe, na walentynki:P

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak