Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Serek twarogowy z zieloną cebulką i rzodkiewką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser biały 25 dag
kwaśna śmietana 5-6 łyżek
zielona cebulka 1 pęczek
rzodkiewka 4-5 szt
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
sól do smaku
Papryka słodka mielona Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Serek twarogowy z zieloną cebulką i rzodkiewką

1. Zieloną cebulkę pokroić, rzodkiewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
2. Ser biały przełożyć do miski, pognieść widelcem, dodać pokrojoną cebulkę, rzodkiewkę oraz kwaśna śmietanę, wymieszać.
3. Ser przyprawić do smaku solą, pieprzem i słodką papryką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anka1988 16.01.2015 12:11
polecam na kanapki, zdrowe śniadanko!
sloneczko1 10.01.2015 16:09
smak wiosny
Wacław 10.01.2015 10:52
zdrowe sniadanie
Iwusia 09.01.2015 23:42
uwielbiam na śniadanie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak