Składniki:
serca drobiowe | ok. 400 gram |
woda | 2 szklanki |
rosół warzywny | 1 kostka |
por | 1/2 mniejszego |
cebula | 1 |
cukinia | 350 gram |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
śmietanka 12-procentowa | 80 ml |
mąka | 1 łyżka |
serca drobiowe | ok. 400 gram |
woda | 2 szklanki |
rosół warzywny | 1 kostka |
por | 1/2 mniejszego |
cebula | 1 |
cukinia | 350 gram |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
śmietanka 12-procentowa | 80 ml |
mąka | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: