Składniki:
seler naciowy | 2 łodygi |
szynka gotowana | 15 dag |
cebula | 1 szt |
papryka czerwona | 0,5 szt |
olej | 2 łyżki |
ząbek czosnku | 1 szt |
czubrica czerwona | 1 łyżeczka |
sos worcestershire | 1 łyżeczka |
sól | |
pieprz |
seler naciowy | 2 łodygi |
szynka gotowana | 15 dag |
cebula | 1 szt |
papryka czerwona | 0,5 szt |
olej | 2 łyżki |
ząbek czosnku | 1 szt |
czubrica czerwona | 1 łyżeczka |
sos worcestershire | 1 łyżeczka |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: