Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Selerowy hamburger

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

duż seler 1 szt.
jaja 1 szt.
sól do smaku
Bułka tarta klasyczna Prymat 15 dag
olej do smażenia
ser wędzony 15 (wędzony)

Przepis i sposób przygotowania na: Selerowy hamburger

Wykonanie:
Seler ugotować w całości i ostudzić, obrać i pokroić w plastry. Lekko osolić oprószyć imbirem i pomiędzy dwa plastry włożyć ser żółty .Całość obtoczyć w rozmąconym jajku potem w bułce tartej i smażyć na oleju na złoty kolor.
Taki hamburger możemy urozmaicić w środku warzywami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

19.03.2013 18:29
takiego jeszcze nie widziałam! genialne po prostu
Zdzisław 17.03.2013 18:34
nie jadłem takiego selera
Noruas 17.03.2013 17:38
Ciekawy pomysł na przemycenie selera.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak