Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Selerowe kotlety smażone

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler 400 g
jajko 4 szt
sezam 125 g
szynka gotowana 100 g
lub
ser edamski 100 gram (plastry)
sól do smaku
mąka orkiszowa 125 g

Przepis i sposób przygotowania na: Selerowe kotlety smażone

Seler drobno scieramy. Szynkę lub ser (co kro lubi) pokroić w kostkę, mieszamy z selerem i resztą składników. Z przygotowanej masy formujemy osiem kotletów i smazymy na tłuszczu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak