Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Seler naciowy z kremem z sera

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łodyga selera naciowego 8 szt.
ser pleśniowy rokfor 10 dag
masło 6 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Seler naciowy z kremem z sera

Ser rozgnieść z masłem widelcem.Łodygi selera umyć,pokroić na 6-7centymetrowe odcinki.Za pomocą szprycy do kremów napełnić serem.Przed podaniem trzymać w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak