Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Seler naciowy w sałatce

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler naciowy 1/2 op
rukola 1 op
papryka czerwona 1/2 op
cytryna 2 plasterki
oliwa
sól
pieprz
Papryka słodka mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Seler naciowy w sałatce

Rucolę umyć, wysuszyć i porwać na części. Seler naciowy umyć i pokroić na paseczki, wymieszać z rucolą. Paprykę umyć, oczyścić z gniazd nasiennych i pokroić na małe kawałki. Połączyć warzywa razem, dodać sok z cytryny wymieszany z oliwą, oraz przyprawami, wymieszać wszystko razem, odczekać aby smaki się przegryzły.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 13.09.2012 09:52
pycha!!!
caffee_tea 12.09.2012 21:49
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak