Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schabowy z serkiem topionym

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 70 dag
serek topiony 2 sztuki
jajko 1 sztuka
Bułka tarta klasyczna Prymat 4 łyżki
olej do smażenia
pieprz do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Schabowy z serkiem topionym

Schab kroimy na cztery kotlety.W każdym kotlecie robimy kieszonkę.Serki kroimy na cztery części.Serek wkładamy kieszonkę kotleta, spinamy wykałaczką. Panierujemy i smażymy na oleju z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

zbysio 23.10.2011 22:44
oooooooooooooo
Goya 13.04.2011 21:16
mmmmmmm

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak