Schabowy z pieczarkami i serem

Schabowy z pieczarkami i serem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • schab bez kości

    2 plastry
  • jajko

    1 szt
  • bułka tarta

  • ser żółty

  • pieczarki

    10 dkg
  • sól i pieprz

  • słodka papryka Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Schab rozbić i opanierować w rozmąconym jajku i bułce tartej. Pieczarki pokroić i podsmażyć. Schabowego usmażyć z jednej strony, odwrócić, nałożyć pieczarki, starty ser, posypać papryką i smażyć pod przykryciem aż ser się rozpuści, a schab usmaży. Smacznego :)

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Anna169Hosz

08.11.2015 14:42
Wygląda fantastycznie!

Motorek

08.11.2015 14:30
Przepysznie wygląda

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat