Schabowy z koperkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z kurczaka

    1 szt
  • Bułka tarta klasyczna Prymat

  • koperek

    1 łyżeczka
  • Kucharek przyprawa uniwersalna

  • jajko

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso myjemy i rozbijamy. Każdy kawałek mięsa posypujemy kucharkiem. Po pary minutach można zacząć obtaczać w rozbełtanym jajku z koperkiem oraz w bułce tartej i tak samo obtaczamy drugi raz. Mięso w panierce smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Milka100 26.06.2014 07:03
apetyczny kotlet
as28 25.06.2014 19:29
super schabowy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat