Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schabowy z koperkiem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z kurczaka 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat
koperek 1 łyżeczka
Kucharek przyprawa uniwersalna
jajko 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Schabowy z koperkiem

Mięso myjemy i rozbijamy. Każdy kawałek mięsa posypujemy kucharkiem. Po pary minutach można zacząć obtaczać w rozbełtanym jajku z koperkiem oraz w bułce tartej i tak samo obtaczamy drugi raz. Mięso w panierce smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Milka100 26.06.2014 07:03
apetyczny kotlet
as28 25.06.2014 19:29
super schabowy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak