Schabowy w boczku

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • schab bez kości

    60 dag
  • Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat

    2 łyżeczki
  • olej

  • boczek

    60 chudy
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Schab dzielimy na cztery kotlety,zbijamy tłuczkiem oprószamy przyprawą i odstawiamy do lodówki na 2 godziny.Boczek kroimy w plastry.Każdy kotlet owijamy boczkiem,spinamy wykałaczkami i smażymy z obu stron.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
krysia50 26.04.2012 23:45
smaczny schabowy
Katarzyna/kate1980 05.11.2010 08:35
super sprawa ten przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat