Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schabowe z majerankiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab 1/2 kg
cebula 1 szt
majeranek 1 łyzeczka
pieprz do smaku
sól do smaku
jajko 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 1/2 szkl
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Schabowe z majerankiem

Schab kroimy i rozbijamy. Posypujemy sola, pieprzem i majerankiem, przekładamy krążkami cebuli i wstawiamy do lodówki na godzine.
Panierujemy w jajku i bułce, smazymy na oleju do zrumienienia z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pacpaw 11.01.2012 20:12
świetne
pacpaw 11.01.2012 20:12
świetne
1j1o1l1a1 16.12.2011 00:28
nie próbowałam majerankować:) daje tylko sól i pieprz
stokrotka 15.12.2011 16:21
dobre
Marcin Vw1 15.12.2011 11:28
dobre jest takie schabowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak