Przepis i sposób przygotowania na: Schabowe paseczki duszone z marchewką, granatem i miętą
Podajemy makaronem, ziemniakami, ryżem lub kaszą i dowolną surówką czy jarzynką:)
schab bez kości | 1 kg |
marchew obrana | 160 g |
granat | 1/2 średniej wielkości |
cebula | duża |
gorąca woda | 750 ml |
mąka ziemniaczana | 4 łyżki |
sól | 3/4 łyżki |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
mięta liście świeże | 3 g |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżeczki |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: