Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schab z serem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

schab bez kości 700 gram
jaja 2 szt
sól prowansalska
bułka tarta pikantna 150 gram
keczup pikantny 2 łyżki
Gałka muszkatołowa mielona Prymat 1/2
ser gouda 7 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Schab z serem

Schab pokroić w plastry cieniutkie doprawić solą ,pieprzem, gałką muszkatołową i lubczykiem. Na schab kładziemy plaster sera troszkę keczupu , przykrywamy drugim plastrem schabu maczamy w jajku ,bułce tartej i smażymy na oleju .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marta11 29.06.2013 16:36
taki schab to ja lubie;)
Janina 29.06.2013 12:55
Pyszności, fajna propozycja
SylwiaMagdaSabin 29.06.2013 11:21
cudnie podane
Ola1984 29.06.2013 10:34
Bardzo fajne kotleciki :)
Beatris 29.06.2013 09:53
Lubię tak przygotowane mięsko.
gotujebochce 29.06.2013 09:11
zawsze to jakaś alternatywa dla zwykłego schabowego
Sylwia26 29.06.2013 08:24
ślinka leci

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak