Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

schab z porem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 800 g
por 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: schab z porem

Schab kroimy w plastry, nacieramy solą i pieprzem i ukladamy w naczyniu do zapiekania. Z warzyw gotujemy wywar. Szklanke wywaru wlewamy na pokrojone mięso i wkładamy do piekarnika rozgrzanego do 220 stopni na 20 minut. Po 20 minutach wyjmujemy mięso z piekarnika i posypujemy je pokrojonym w piórka porem (wcześniej por sparzyć wodą) po czym wkladamy do piekarnika na 25-30 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Maniek2 14.03.2012 11:33
ciekawe
halina17 10.12.2011 14:54
smaczne
magical66 10.11.2011 11:33
super
magical66 10.11.2011 11:33
super
Tika4444 27.10.2011 17:45
ciekawy pomysł
iga2 05.10.2011 19:07
smaczne
Ania67 07.09.2011 08:43
rewelacja
kate.500 25.08.2011 09:48
pycha
adam1f 20.08.2011 13:47
dobre
adam1f 20.08.2011 13:47
dobre
Izabela/bella81 15.08.2011 23:20
może być smaczny :)
daria899 02.08.2011 22:49
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak