Składniki:
schab bez kości | 4 plastry |
sól do smaku | |
świezo zmielony pieprz | do smaku |
masło roślinne | 2 łyżki |
pieczarki | 4 bardzo duże sztuki |
cebula | 1 średnia sztuka |
woda | 2 szklanki |
śmietana kremówka | 1/2 szklanki |
mąka pszenna | 1 łyżka |
schab bez kości | 4 plastry |
sól do smaku | |
świezo zmielony pieprz | do smaku |
masło roślinne | 2 łyżki |
pieczarki | 4 bardzo duże sztuki |
cebula | 1 średnia sztuka |
woda | 2 szklanki |
śmietana kremówka | 1/2 szklanki |
mąka pszenna | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: