Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SCHAB Z PIECZARKĄ

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 1/2 kg
szchab 4 plastry
jajko 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat
ser żółty 4 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: SCHAB Z PIECZARKĄ

Kroki postępowania

1
Pieczarki pokroić podsmażyć lekko doprawić. Schaby dokładnie umyć i rozbić cienkiego kotleta, doprawić, obtoczyć w jajku i bułce. Usmażyć kotlety
Krok 1 - SCHAB Z PIECZARKĄ foto
2
Kotlety przygotować do zapiekania. Na środku każdego kotleta ułożyć porcje pieczarek i przykryć serem.
Krok 2 - SCHAB Z PIECZARKĄ foto
3
tak przygotowane kotlety wkładamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy do momentu aż ser się rozpuści
Krok 3 - SCHAB Z PIECZARKĄ foto
4
szmacznego:)
Krok 4 - SCHAB Z PIECZARKĄ foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izka192 26.02.2014 13:13
robię podobnie, pycha
Renataj 25.10.2013 13:28
Coś w sam raz dla mnie:)
Gracer 01.02.2013 13:12
szybki i pyszny schabik mniam
Poison1988 01.02.2013 13:07
prosty i smaczny przepis. Połączenie mięska z pieczarkami i żółtym serem to moim zdaniem strzał w 10tke :)
Piotr-21 01.02.2013 13:00
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak