schab z musztardą i cebulą

schab z musztardą i cebulą

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • schab bez kości

    0,5 kg
  • musztarda Prymat

  • cebula

    4 szt
  • czosnek

    2 ząbki
  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

schab pokroić na kotlety ,lekko rozbić posolić i oprószyć pieprzem.Z jednej strony posmarować musztardą Prymat ,najlepsza o ostrym smaku.Cebulę i czosnek obrać i pokroić w drobną kostkę i rozłożyć na kotlety.Mięso ułożyć w naczyniu żaroodpornym posmarowanym olejem nadzieniem do góry i piec w piekarniku około 30 minut

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Goya

27.07.2012 09:11
super

Mati3

27.04.2012 13:14
na pewno jest bardzo smaczny

Natalia/tubisiek

22.04.2012 21:06
wygląda apetycznie :)

Motorek

22.04.2012 12:05
extra

olkaaa

21.04.2012 15:00
super

Ania67

19.04.2012 16:05
superrr

ziutula

18.04.2012 20:50
coś dla nas na obiad.... kotki też pozdrawiają miłą koleżankę...

teresa18

18.04.2012 15:34
schab lubię pod różnymi postaciami

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat