Składniki:
blanszowanych kurek | 1 szk |
małej cebuli | 1/2 |
cukinii | 150 g |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyżeczka |
jajko | 3 |
mleko | 4 łyżka |
sól do smaku | |
olej do smażenia | |
olej | 4 łyżka |
schab bez kości | 400 g |
blanszowanych kurek | 1 szk |
małej cebuli | 1/2 |
cukinii | 150 g |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyżeczka |
jajko | 3 |
mleko | 4 łyżka |
sól do smaku | |
olej do smażenia | |
olej | 4 łyżka |
schab bez kości | 400 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: