schab z boczkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • schab

    6 porcji
  • ser żółty

    6 plasterków
  • boczek

    6 plasterków
  • jaja

    2 szt
  • Bułka tarta klasyczna Prymat

    do panierki
  • tłuszcz

    do smażenia
  • sól, pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Porcje mięsa doprawić, rozbić, opanierować i usmażyć. Na każdą porcję usmażonego mięsa położyć plasterek sera żółtego, a na wierzch plasterek boczku. Przed podaniem zapiec w piekarniku.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (16)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
szajba2 03.01.2012 17:06
dobry
Barbara55 13.12.2011 15:54
fajny
kielcok1 07.11.2011 16:49
super
SyMiki 03.09.2011 22:32
pychotka
Motorek 08.05.2011 17:20
smaczne
Ela15 21.04.2011 09:40
fajny przepis
Juleczka20 19.04.2011 08:23
super
forgielka 05.04.2011 08:47
pyszotka
Kuchareczekjeden 03.04.2011 20:37
aż ślinka cieknie
joanna77 03.04.2011 11:58
mniam,mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat