Przepis i sposób przygotowania na: Schab wędzony z domowej wędzarni
Kroki postępowania
Następnie schab wędzimy w temperaturze około 60-70 stopni przez 7 godzin. Po tym czasie parzymy schab przez 30 minut w temperaturze 80 stopni.
schab bez kości | 1 kg - około |
woda | 1 l |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 60 g |
czosnek | 4 ząbki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2-3 listki |
ziele angielskie | kilka sztuk |
Następnie schab wędzimy w temperaturze około 60-70 stopni przez 7 godzin. Po tym czasie parzymy schab przez 30 minut w temperaturze 80 stopni.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: