Przepis i sposób przygotowania na: Schab w marynacie chrzanowej
Kroki postępowania
Tak nacięty schab smarujemy marynatą i dodatkowo solimy.
schab bez kości | 1,5 kg |
morele suszone | |
ogóreczki z czosnkiem Smak | |
salami | 6 plastrów wędliny |
Chrzan śmietankowy Smak | 2 łyżki |
Musztarda francuska Prymat | 2 łyżki |
miód | 1 łyżka |
cząber | 1 łyżeczka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka (płaska) |
sól i pieprz | |
olej | 50 ml |
Liść lubczyku suszony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: