Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SCHAB PO MOJEMU

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 2 KG
woda 3 LITRY
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat 10 DAG
Liść laurowy suszony Prymat 5
ziele angielskie 5
czosnek ZĄBEK

Przepis i sposób przygotowania na: SCHAB PO MOJEMU

DO WODY WSYPUJĘ SÓL PEKLOWĄ, LIŚĆ LAUROWY, ZIELE ANGIELSKIE I PIEPRZ ZIARNISTY ORAZ ZĄBEK CZOSNKU. WSZYSTKO DOBRZE MIESZAM. WKŁADAM SCHAB DO TEJ ZALEWY I POD PRZYKRYCIEM MUSI POSTAĆ W CHŁODNYM MIEJSCU 2 DNI. PO TYM CZASIE WYJMUJĘ I PIEKĘ W BRYTFANCE OK 1,5 GODZ. OD CZASU DO CZASU PODLEWAM OLEJEM.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 23.03.2012 22:05
super !
Piotr24 21.03.2012 19:13
uwielbiam schab
berys18 21.03.2012 17:36
apetyczny schabik
berys18 21.03.2012 17:36
apetyczny schabik
Margo1 21.03.2012 16:49
nie robiłam schabu
cooleczka 21.03.2012 16:41
wygląda na soczysty
M-W 21.03.2012 13:42
pYSZNY SCHABIK

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak