Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

schab nadziewany z grzybami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

schab 70 dag
grzyby leśne 1/2 kg
jaja 3 szt
pieprz do smaku
woda
cebula 15 dag

Przepis i sposób przygotowania na: schab nadziewany z grzybami

grzyby świeże lub mrożone pokrój na drobno.na maśle podsmaż cebulę i dodaj grzyby.dopraw do smaku solą i pieprzem i duś przez około 15 minut.Schab rozbij na cieńszy płat oprósz solą i pieprzem. na nim ułóż farsz.schab zwiń w wielką roladę którą zepnij aby się nie rozpadła.ułóż ją w żaroodpornym naczyniu.podlewaj wodą i piecz aż stanie się miękka.następnie pokój.podawaj z warzywami i ziemniakami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cooleczka 17.02.2012 17:53
wygląda smacznie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak