Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schab nadziewany śliwką

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

schab bez kości 1 kg
suszone śliwki kalifornijskie 1 opakowanie
tymianek do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku
Czosnek suszony Prymat do smaku
oliwa 3 lyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Schab nadziewany śliwką

Mięso umyć i ostrym nożem zrobić otwór w środku, następnie nadziać śliwkami. W miseczce zmieszać oliwę z przyprawami. Powstalą marynatą natrzeć schab i wstawić na kilka godzin a najlepiej na noc do lodówki. Wkladamy do naczynia żaroodpornego i pieczemy godzinę w 180 stopniach

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Angelika10 01.09.2013 20:55
smaczny schab
Bernadeta1 22.08.2013 00:07
wygląda pysznie
pajbek 13.11.2012 18:32
Wygląda rewelacyjnie, smakuje pysznie :-)
[email protected] 04.07.2012 18:56
Uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak